neděle 18. prosince 2011

Byla to opravdu pěkná souhra, řekl Michal Handzuš o první brance

San Jose navázalo s Edmontonem na výhru s Coloradem. Ohlasy po utkání tak mohly být znovu optimistické. Po výhře nad Olejáři 3:2 se Žraloci posunuli alespoň o skóre před Dallas do čela Pacifické divize.

(Photo by Don Smith/NHLI via Getty Images)
Účet duelu s Edmontonem načalo svojí parádní akcí federální duo Handzuš-Havlát. Celou povedenou kombinaci zakončoval Marty prakticky do prázdné brány a přerušil sedmnáctizápasový střelecký půst. Lví podíl měl na tom právě slovenský player Michal Handzuš, který přihrával Halvátovi při nájezdu na Chabibulina zpět, i když mohl sám zakončovat. „Na to nemyslíš, když jsi na ledě, to prostě přijde. Samozřejmě vím, když dlouho nevstřelíte branku, není to příliš příjemné, sdělil Handzuš a pak ještě okomentoval celou akci: „Byla to opravdu velmi pěkná rychlá souhra a v tu chvíli se řídíte instinktem.

Spokojený s druhým domácím úspěchem v řadě byl kapitán Joe Thornton. „Doma musíme sbírat body. Nyní na tom musíme stavět a udělat nějakou sérii výher, naznačil že by bylo dobré navázat na dvě výhry. Žralokům se v zápase nedařily příliš přesilové hry, přesto v jedné z nich nakonec vstřelil vítězný gól Patrick Marleau. „Snažili jsme se věci zjednodušit, hodně střílet a chodit ve více lidech do brány, to by mohl být recept i do dalších utkání. Následně ještě pochválil Joe Pavelskiho, který u jeho branky asistoval: „Pav pro mě udělal skvělou práci.

Naopak Ryan Jones nemohl být s výsledkem utkání moc spokojený. Emontonský útočník se tak alespoň rozpovídal o své brance v oslabení, kdy využil Havlátovi špatné rozehrávky. „Hrajeme velmi jednoduše a stále máme hodně střel. Neznám statistiky, ale musíme být jedním z pěti nejlepších týmu ligy v oslabení.

Zdroj: David Pollak / mercurynews.com, sharks.nhl.com

Žádné komentáře:

Okomentovat